Såskurs efterlyses

Antingen har jag för mycket mjöl i förhållande till vätska, eller så kokar jag för kort tid eller så gör jag något annat fel. För min sås blir inte som den borde. Är det någon som vill hålla en grundlig och pedagogisk såskurs med mig? Jag kan kalla såser redan så jag behöver kurs på varma såser med mjöl i. Det är ganska viktigt att jag lär mig eftersom min man anser att det är såsen som gör middagen. Då spelar det ju ingen roll hur god kycklingen än är när såsen är en katastrof. Hmm.

Konståkning

Den enda sport som är värd att se och värd att lägga tid på är konståkning (undrar hur många som håller med mig om det...?!). Det är så vackert! I eftermiddag har det varit något sammandrag med de bästa från vm eller em under året. Fy vad mycket tid de måste ha lagt ner på all träning!

I dag är det söndag och jag har vilodag. Har inte gjort så mycket, pysslat lite. Snart ska jag ta mig till Maxi och handla lite.

Tillfälliga tvångstankar

Ibland kan jag få för mig massa konstiga saker, tillfälliga tvångstankar. Nu t ex har jag börjat räkna stegen när jag går hem från stan. 1,1,2,1,2,3,1,2,3,4,1,2,3,4,5,1,2,3,4,5,6... fattar ni? Och när jag kommit ungefär halvvägs hem räknar jag neråt istället. 1,2,3,4,5,6,1,2,3,4,5,1,2,3,4,1,2,3,1,2,1.... Oftas handlar tvångstankarna om olika saker jag räknar. Ibland måste jag räkna ramsan: "Ett två tre på det fjärde ska det ske på det femte gäller det på det sjätte smäller det" innan jag får stänga av duschen när jag duschar på morgonen. Men jag måste stänga av duschen innan "på det sjätte smäller det" för det vore ju alltför förutsägbart att stänga av den där. Tur att jag inte har sånna här saker för mig alltid.

I dag har jag varit på stan med Helen. Köpte lite kläder och som vanligt lyckades jag bara hitta ett av plaggen på rea. Resten ordinarie pris. Men det känns ju i alla fall bra att har varit på rea. Komedi på TV men funderar på att klippa lite recept istället. Alternativt diska. Hmm. Svårt val.

Jätteledig helg

Fredagkväll och jag sitter i min ensamhet. Har en superledig helg framför mig och ska tillbringa den i Kristianstad. Har inte hänt sen dinosaurierna dog ut. Imorgon ska jag träffa Helen och vi ska ta en runda på stan. För övrigt tänker jag göra sånna saker som man inte riktigt hinner på veckorna. Enda smolket i bägaren är att detta är en helg utan Johanträff. Men jag försöker stå ut.

Efter mitt första Lets dance för säsongen så hejar jag antingen på Erika Johnsson eller Tobbe Trollkarl.

(2-0 till mig i min och Beckas träningsduell)


Ny friss

176119-2

Jag har ny friss. Klippte mig och färgade igår. Det var roligt och känns faktiskte helt okej. Längtar dock tills det är lite längre.

I dag har det varit utbildning i Epi-server hela dagen. Det innebär att man kan lägga upp och publicera saker på Region Skånes hemsida och intranätet i Hässleholm. En rättså bra dag. Ska snart iväg och träna lite.
Becka och jag har precis gjort en deal angående träningen. Den som tränar färst gånger denna terminen ska köpa något till den andre för 200 krånår. Hmm... funderar på att bjuda in Syfia. Vad jag vet finns det inte så många träningsställen i Kenjatta?!

I dag har Johan och jag varit tillsammans i 4 år. Det är gött!

Ny blogg

 Hmm, jag försöker få denna bloggen att funka som jag vill. Kanske måste jag fråga mig fram lite och prova lite. Min gamla blogg har lagt av så nu fick det bli en ny. Välkomna hit!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!