Dålig hårdag

Vet ni vad jag blir irriterad på?
Jo, man står där hemma och fönar, kammar, plattar, sprayar, gelear håret - det ser rättså okej ut och man känner sig ganska nöjd (så länge man tittar på håret och inte på resten av huvet där man tydligt ser att det blivit aaaaalldeles för få timmars sömn den senaste veckan).
Sen, sen ska man gå till tåget i snålblåst och duggregn i typ tjuge minuter. Sen har man definitivt ingen bra hårdag längre. I dag fyller morsan 60 och jag kommer hem typ 20 minuter efter det öppna huset har börjat. Så jag hinner liksom inte ställa mig i duschen eller nått sånt. Nä, jag får väl leva med mitt dåliga hår med en lugg som håller på att växa ut och med färg som håller på att försvinna.

Tankar som rör sig i huvudet en sen kväll när man borde sova

Hade svårt att somna igår. Det var så många tankar som hoppade runt i hjärnan. Tankarna irrade kring:
- brudklänning
- frisyr
- brudbukett
- vad ska jag ha på mig på fredag?
- nu måste jag sova!
- vad måste jag komma ihåg att packa imorgonbitti?
- brudklänning
- meny
- häfte
- andra blivande brudpars design
- naglar
- nu måste jag verkligen sova!
- brudklänning
- dukning
- tårta
- kyrka
- sånger
- hur vi står där framme vid altaret
- annika, sov nu!
- brudklänning
- vigselring
- somna!
- brudklänning
- skärp dig!
- brudkl...


Brudklänning

Iiiii - i dag ska jag prova brudklänning. Jag, två systrar och en svägerska ska åka till Ateljé MB i Vinslöv. Spännande. Ska jag va helt ärlig är jag nog lite nervös.

Kaka

Man kan väl säga, utan att överdriva det minsta, att bullarna igår blev betydligt bättre än kakan i dag.

176119-61

Jag tror jag får ta med en liten påse till Johan med söndrig kaka. Annars finns det risk att jag käkar upp hela själv för den är ju god ändå. Och man kan väl inte frysa in söndrig kaka? Nu måste jag baka nytt till på torsdag då jag skulle haft med denna kakan till sammanträde. Aaa, störigt. Tror jag satsar på chokladmuffins istället. De brukar inte misslyckas.

Bullar

Strömmen gick inte så bullarna blev bakade! Mmm, supergoda! Tog linfrön på hälften av dem. Har redan ätit en, men jag tror minsann att det blir en till.

176119-60

Kärleksbukett

I fredags kom Johan med en försenad alla-hjärtans-dag-present. Den var så fin. Kortet är inte riktigt rättvist.

176119-59

Min orkidée

Min orkidée lever än!

176119-57

176119-58

Appropå ström...

...så heter jag Annika El Nilsson (El av Elise) på jobbet för det står i min jobbmailadress. Det är nämligen en till som heter Annika Nilsson. Ibland när jag ska förklara min mailadress via telefon och liknande så hör de inte alltid vad jag säger så då säger jag el som i ström fast annorlunda. Då fattar de genast!


Strömmen

Det känns som att strömmen kan gå när som helst. Känns lite jobbigt. Dels för att jag då inte har någonting alls att göra ikväll - jag har tänkt mig en TV-kväll och är helt emsam så jag kan inte ens sitta och snacka med någon, och dels för att jag håller på att baka bullar. De ska jäsa typ 10 min till sen ska de in i ugnen så jag hoppas verkligen att inte strömmen går innan dess. Jag vet inte om jag är så förtjust i blåst, i alla fall inte när inte Johan är här. Man får väl försöka tänka att man är glad över att ha tak över huvudet och sånt?! Johan är i Göteborg och hjälper sin bror med lägenheten. Jag saknar honom.

Disk

Jag tycker det är tråkigast att diska bestick. De är oändligt många och jag är eventuellt lite för noggrann och nitisk när jag diskar så det tar såååå lång tid. Vilken tur då att Johan tycker besticken är de roligaste. Förra helgen när han var här så diskade jag allt utom besticken sen tog han över. Han försökte dra en penna med mig och göra det till en framtida deal men jag gick inte på den lätta. Tror att vår deal kommer bli: den ene lagar mat, den andre diskar.


Nya stövlar

Igår köpte jag nya stövlar. Mm, love them!

Ringlös

Var och beställde vigselring i dag. När de tillverkar ringen vill de låna min förlovningsring för att kunna få exakt samma höjd på dem. Så nu går jag här - ringlös och tom.

Mmm

I dag är det sommar!

(Och jag har börjat med min brudträning vilket innebär 15 x 3 dips/dag. Det skall göra susen för gäddhänget har jag läst i Amelia brud. Man skulle egentligen göra nått mer (typ ut och gå och sånt) men det verkar lite jobbigt.)

Drömmar och nästäppa

Vaknade imorse vid 4-snåret av att jag drömde och var totaltäppt i näsan. När jag vaknat tillräckligt mycket bestämde jag mig för att gå upp och ta nässpray. Detta brukar hjälpa ganska fort så jag tyckte det var konstigt att ingenting hände. Efter ett tag kom jag på att jag glömt ta av korken...

Inbjudningskort

Jag tog faktiskt lite kort den helgen som vi gjorde klart inbjudningskorten. De kan ni ju få se.

176119-52
I bakgrunden ser ni några av alla de papper-med-hjärtan på som vi satte utanpå kortet.

176119-53
Så här blev framsidan.

176119-54
Johan sitter och klistrar igen kuvert. Vi är i hans lägenhet.

176119-55
Högarna med färdiga kort. 74 stycken.

176119-56
Johan slänger i dem i postlådan utanför Hemköp i Halmstad. Jag fick smyga lite med kameran för Johan tyckte det var pinsamt...


Äntligen, äntligen, äntligen

Äntligen får jag berätta det jag har velat säga i 4 månader nu. Eller ska man säga i 5 år? Fast om jag ska va helt ärlig så har jag nog längtat efter att få säga det under hela mitt liv -

Jag ska gifta mig! Jag ska bli fru Lind! Jag ska få dela mitt liv med världens underbaraste man!


Ooo, jag längtar!!!