Kyrkan

De flesta av er som läser här vet ju hur kyrkan ser ut, men för er andra kan det ju va kul att få en glimt. Det är alltså Örkelljunga kyrka vi ska vigas i. Den är väl rätt stor antar jag. I alla fall inte liten.



Igår tog vi ett rejält pysseltag och involverade lite familj så i dag blir det nog paus från bröllopet - i den mån jag kan... Tar nog en sväng till stranden med Sofia och sen blir det kanske lite fix i lägenheten i stället. För övrigt provar jag min nya fina ring i smyg, men bara i smyg när ingen ser!

Ha en bra dag!

Längesen

Ja, längesen sist. Just nu kretsar hela mitt liv kring bröllop, bröllop, bröllop, flytt, bröllop. Typ. Ovanpå det har vi precis fått igång vårt internet - därför är det inte så frekvent uppdatering här. Min att-göra-lista blir längre och längre för var dag som går och ibland kan jag känna en viss stress... Snart ska jag gå genom dagens program och även försöka klämma in en liten soltimme i föräldrarnas trädgård. (Får se hur sugen jag är på det eftersom två snickare är på deras tak...) Men jag tror att dagen kommer ägnas åt gästplacering, lite fix med agenda, häfte och placeringskort. Både klänning och slöja hänger i garderoben och det känns tryggt. Jag kan inte säga annat än att det pirrar rätt rejält i magen emellanåt. Längtar!!

Uppdaterat

Nu har jag uppdaterat vår önskelista. Vi fick alltså en assistent och en hushållsvåg (och många många andra fina saker men det berör inte önskelistan).

För övrigt provade jag klänning i måndags och jag tror att det kan bli bra. Lite ändringar upptill sen ska den nog va klar. Ska hämta den den 25 juli.

I lägenheten pågår målning i köket (jag fattar inte hur sånna som ständigt renoverar står ut. Efter en kvälls köksröra höll jag på att gå i taket.) och långsam inflyttning. De första semesterdagarna ska ägnas åt packning i gamla lägenheten.

Ha en bra dag, själv längtar jag till semestern!

Mindre än en månad kvar!!

Igår var det bara en månad kvar till vårt bröllop. Det börjar pirra i magen nu! Johan och jag har varit hos prästen och gått genom vigseln och snart kan vi nog börja lite på agendan. Ikväll är det frisyrprovning, på söndag är det lysning och på måndag klänningsprovning. Sen måste jag nog ta tag i min flytt också... Jag har i alla fall fixat en tiara. Har inte fått den än, köpte den på Tradera. Här är den:



Ha en bra dag!


Önskelista

Vi har fått önskemål om att lägga in vår önskelista till bröllopet. Här kommer den.

- Assistent (brödassistent. Kitchen Aid är ruskigt snygga men det är kanske viktigare med kvaliteten?!)
- Våffeljärn
- Stekgryta (gjutjärn)
- Hushållsvåg, snygg, inte för stor, gärna lite gammal stil
- Skruvtving (bra)
- Hovtång
- Pianopall, svart
- Önskelista på DUKA (man går till vilken DUKA-affär som helst och frågar efter vår önskelista. På DUKA har vi två sorters glas samt bestick)
- Önskelista på Cervera (man går till vilken Cervera-affär som helst och frågar efter vår önskelista. På Cervera har vi porslin (Rörstrands Swedish Grace). )
- Och sen gillar jag ju Cult Design-saker i vitt. Men Johan vet inte om att vi önskar oss det...

Ja, det var väl det ungefär.

Det är lysningskaffe hos mina föräldrar söndagen den 13 juli från kl 14:00. Välkomna om ni vill och kan!