Lax med italienskt smör

Har precis ätit, godast maten på länge! Glacad lax, smör med soltorkad tomat, vitlök och basilika och nypotatis. Så gott var det! Kan nog bara upplevas.

Johan övar trumpet nu och sen ska vi klippa honom.


Här har vi honom, i och för sig inte i dag men en annan dag.

Cult design

Jag har upptäckt Cult design som har en massa fina porslinssaker i raka, rena former. Eller ja, de är ju utan former kan man säga. Har sett många andra bloggare som har produkter därifrån. Jag vill också! Lite inspiration:

  
Någon av dessa vill jag ha i vårt kök. Så rent och fint!

  
Krukor till vardagsrummet eller sovrummet och några behållare till badrummet. Mm, jag måste nog handla. Undras hur mycket det kostar. Någon som vet? Bilderna har jag snott från Cult designs hemsida. Där finns mycket, mycket mer att titta på! Lovar.


Skorpor

I går blev det skorpbak. Leilas kardemummaskorpor. Mycket goda. Skorpor ger mig känslan av lantligt, husmoderligt, blommigt och hemtrevligt. Lite som Leila. Gillar henne!




Nyförlovade

I helgen förlovade min bror och hans flickvän sig! Riktigt roligt! Denna bilden kom på mailen:


Brudgummens kläder

I dag efter jobbet ska jag och Johan kolla på kläder till honom till bröllopet. Spännande. Tror att det är liiiite lättare att hitta till honom än till mig. Vi har tänkt styra kosan mot Ängelholm och Sernys. Hoppas de är bra - de lät bra på telefon!

Project wedding

Jag har hittat en ny sida på internet - projectwedding.com vilket är en grymt bra sida har jag märkt. Det finns en massa foton och det är det jag är ute efter just nu. Foton på buketter, frisyr, smink osv osv. Där kan jag nog hänga ett tag misstänker jag. Hittade nedanstående bukett på den sidan. Vacker!


Corn Flakes

Igår var jag så sugen på fil och Kellogs Corn Flakes, alltså vanliga majsflingor, så jag köpte en paket sånna. Väl hemma satt jag och jämförde dessa och Kellogs Special K. Jag är väl medveten om att Special K inte är speciellt nyttiga men jag trodde faktiskt att de var bättre än vanliga Corn Flakes. Special K var bara bättre gällande saltet (0,3 g/30 g jämfört med 0,5 g/30 g). Resten var samma som Corn Flaksen eller sämre. Konstigt vad man påverkas  - man tror ju att Special K är så mycket nyttigare.


Lunchdejt

Jag hade svårt för att somna igår för jag var så pirrig inför min och Johans lunchdejt. Jag vet inte om det hör till vanligheterna att man är det efter att varit tillsammans i 5,5 år men jag kan inte låta bli. Så i dag har jag tagit på min fina, nya klänning (nej, jag har inga förhoppningar om Johans klädsel, han kommer komma i snickarkläder direkt från garaget han håller på att bygga) och längtar till klockan 12! 
 176119-75

Jag hatar strejk!

Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk! Jag hatar strejk!

Hår

Jag funderar på att prova att noppa håret under armarna istället för att raka. Tror ni det gör ont?

Lägenhet

I dag ska vi tacka ja till en lägenhet. Jag och bror Filip var och kollade på den igår. En helt okej tvåa på 64 kvadrat med balkong. Kanske inte vår drömlägenhet men vi kan nog få fixa litegrann. Kändes jättekonstigt att titta på den och tänka att vi ska bo där. Men det ska bli väldigt väldigt skönt att bo på samma ställe och inte flänga runt varenda helg. Börjar nämligen bli trött på det nu efter 5-6 år... Ni är välkomna dit när ni har vägarna förbi!