Muffins

Jag har bakat ikväll. Bananmuffins. Fille och Jeremia är här nämligen för att öva inför skivinspelning som går av stapeln om 1,5 vecka. Och när det kommer någon måste man ju bjuda på fika. Det är kul.

Muffinsen gick det däremot sådär med... Först upptäckte jag att jag glömt vaniljsockret. Kom på det efter att jag hällt upp i formar så jag gjorde ju såklart inget åt det mer än att jag strödde 7 vaniljsockerkorn på varje muffins.
Efter 13 minuter upptäckte jag att smeten inte längre var bara i formarna utan även på plåten. Crap tänkte jag då. Och blev lite lätt irriterad.
Först tänkte jag ignorera, låssas att jag inte märkt det. Men det är ju inte så smart i längden. Så jag tog ut alla, slevade över dem i större, mer bastanta formar och sen in med dem igen. Nu är de klara. Men jag vet inte, de ser inte så fina ut. Tror ni att nån bakpulversprocess stördes när man tog ut dem efter halva tiden, rörde om och sen in igen?
Det enda positiva blev att de 7 vaniljsockerkornen därmed kom inuti muffisarna istället för ovanpå.
Nu ska jag snart koka kaffe till grabbsen och så får vi se om muffisarna är ätbara.

(som tur är har jag även köpt lite fokkela)

Ny blogg

Jag har hittat en ny bloggfavorit. Eller, jag har bara varit där en gång men då läste jag genom typ jättemånga inlägg.
Jag vet inte om jag borde rekommendera den - språket är lite sådär och moralen, hmm, kanske inte som den borde. Men rolig är den. Ni får väl läsa där med en nypa salt?!

www.magnusskoglunds.blogg.se

Bönor

Jag känner redan hur åldern börjar göra sig påmind. Nu har jag t ex börjat gilla bönor. Inte klokt detta.


Tävling på gång



Hem och lycka och Me and my home har en tävling där man kan vinna ovanstående askar. Jag har faktiskt tittat på dem hos Sofia. Nu kanske jag kan slippa köpa och vinna istället...?!

9 februari

Vad är det för dag i dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag för det är FAKTISKT MIN FÖDELSEDAG!
Hurra, hurra, hurra!!