Bröllopsbilder 4

Sista inlägget för ikväll. Sen måste jag betala räkningar.
Korten tagna av Henke.

Nu kommer lite bilder på de som läste text i kyrkan - Peo, Becka och Anna, förbönshållare Martin, min tärna Sofia och några kort på typ folk i kyrkan.

 
 
 Ja, jag tror att ni fattar att ni inte får sno några kort. Hej hej.


Bröllopsbilder 3

Kort av Henke.

Framme vid altaret, löften och ringen.

 
 
 
 

Bröllopsbilder 2

Även dessa kort är tagna av Henke.

På väg till kyrkan, kyrkomarshalkar Makkan och Emma, Ingång.

 
 
 Ja, som ni ser är de kanske inte helt i kronologisk ordning. Men det gör inget.

Bröllopsbilder 1

Ja, nu börjar en kortsession. Alla kort är tagna av Henrik Hjalmarsson. Är väldigt glad över att han var där och tog korten. Superfina. Tack!

Altarblommor och de blommor som var längs gångarna.

 

  

Testing

Provar bara lite.



Oj, jag håller visst ett väldigt krampaktigt tag om buketten och väldigt högt upp, trots att Maria och Hasse sagt att vi inte skulle ha den så högt... Jaja, man kan inte tänka på allt. Detta kortet har Henke tagit. Fler kort kommer ikväll hoppas jag. Då ska jag länka till Henke också så att han får lite cred för han åstadkom många och fina kort! Men mitt test funkade.

Wedding

Ja, jag får väl uppdatera då... Här kommer två kort (fler kommer nog såsmåningom men det tar lite tid liksom...) som jag har snott av syster som nog har snott dem av en annan syster.

 Ja, jag vet inte varför den blev så liten men här är vi. I kyrkan. På väg ut.

 Och denna blev visst mycket större. Men här är i alla fall min underbart fina brudbukett som Regina gjort. Är så glad att jag lät henne göra den. Den blev precis som jag hade tänkt. Det var en underbar dag på alla tänkbara sätt och så fort jag tänker på den får jag ett löjligt leende på läpparna. Att gifta sig kan jag verkligen rekommendera!

För övrigt vet jag inte hur man får bort den där grejjen som är överst i min blogg. Hmm.

Iiiiih

I dag är det rejält pirrigt!!!

Vädret 2

Har kollat på SMHI nu och de har en lite bättre prognos för lördag! Fram till kl 12 är det en sol och 14 grader. Därefter är det ett moln med en sol bakom och 16 grader. Det tar sig! Det kan vara kallt och molnigt, bara det inte regnar!

Nu är ugnspannkakan i ugnen och Johan väntas. Hej.

Vädret

Vädret ser väl inte superljust ut i nuläget. Följande gäller för Ängelholm på lördag enligt danska dmi:

lørdag
Nogen regn, men også en del sol. Højeste dagtemperatur 18 grader. Laveste nattemperatur 15 grader. Op til 8 m/s fra nordvest.

Följande gäller för Helsingborg:

lørdag
Nogen regn, men også en del sol. Højeste dagtemperatur 17 grader. Laveste nattemperatur 14 grader. Op til 8 m/s fra nordvest.

Blanda det så hamnar vi kanske typ i Örkelljunga? En sval dag är ju förvisso rättså skönt men det där regnet hade jag gärna varit utan. Vi hoppas och ber!

Mindre än en vecka kvar

Fattar ni? Mindre än en vecka kvar. Jag fattar det då rakt inte!

Fler och fler punkter på att-göra-listan bockas av. Ikväll har jag gjort min tiara då nedanstående tiara fortfarande inte har kommit... Hon som sålde den till mig på Tradera har sagt att hon har skickat den. Antingen ljuger hon eller så har Posten misslyckats lite... Alltså blir det en homemade tiara. Får se om frisören lyckas sätta fast den, annars får jag va utan.

Imorgon planerar jag att åka en sväng till hon som ska göra min brudbukett och lämna lite saker, och så tänkte jag göra klart framsidan av häftena och kanske färga håret. Typ. Saker finns det alltid att göra.

På återseende.