Kolor

Neeeej - jag har upptäckt nåra jättegoda enkronorskolor i kiosken här på jobbet. De finns både lakrits och sånna vanliga. Mjuka och underbara! Inte bra så här i bröllopstider!


På tal om bröllop så är det exakt 2 månader kvar i dag! I helgen blev det lite rekognisering av var vi ska fotograferas. Vi måste kanske även ha en plan B ifall det regnar.

Övrig bröllopsplanering just nu är menysnack på tisdag med
Strandhem som ska fixa maten. För övrigt funderar vi nog mest på det bröllop vi ska på i helgen, Hanna och Daniels. Ska bli väldigt roligt!

Kommentarer
Postat av: Evelina - blivande brud <3

åh så passande att få värma upp på nån annans bröllop =) vill med gå på bröllop!



ja visst skickade du en bild med lika olikfärgade rosor? den är suuuperfin! så snyggt med runda buketter, stilrent sådär..



kram

Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Ohh ;) 2 månader går så fort weii!

2008-06-11 @ 13:27:54
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Du kommer hinna med allt :) gäller att inte bli allt för uppstressad för då har man väl tendenser till att glömma saker haha. Det kommer gå prima ska du se :)

2008-06-11 @ 15:32:46
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Evelina - blivande brud <3

ne man kan ju ge nån ansvaret att dela ut såpbubblor till olika personer lite här o var =) blir lätt lite dyrt annars =)

börjar ni bli nervösa? vad har ni kvar att fixa nu?



kram

2008-06-11 @ 16:11:37
URL: http://evelinastrand.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hejsan Annika! Ja den där buketten är fin.. våra färger på bröllopet kommer vara vinröd, vitt och guld.. så ja kommer att ha vinröda och vita rosor och sen silvriga band över buketten istället för de där gröna :) Såg att vi ska gifta oss samma dag med, den 9 augusti väl? Ha de gott!

2008-06-16 @ 14:55:11
URL: http://lisaochanders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback